Klompen
Oriëntatie
Vereniging
Zuid

 

Training

De KOVZ wil het oriëntatielopen voor zoveel mogelijk geïnteresseerden beschikbaar maken en organiseert daarom ook tot twee trainingen per maand: in de regio Eindhoven worden deze trainingen georganiseerd om nieuwe lopers laagdrempelig de sport te introduceren en daarnaast voor bekende lopers, afhankelijk van de eigen motivatie, de sport op een gevorderd niveau te laten beoefenen.

Leden krijgen per mail een uitnodiging voor een training, niet-leden kunnen zich opgeven voor trainingen via het contactformulier. De eerste twee trainingen zijn altijd gratis!

Trainingen worden zowel in het bos als in de stad georganiseerd en kunnen zowel op maat zijn voor de lopers als dat er met gemeenschappelijke omlopen wordt gewerkt. Bij algemene omlopen wordt er uiteraard wel rekening gehouden met de diverse aanwezige niveau's.

Kalender

Datum                      Trainer 
09-07-2022 Peter
06-08-2022 Peter
10-09-2022 Peter
01-10-2022 Peter
26-11-2022 Peter
10-12-2022 Peter

 

Wat moet ik doen voor een training?

  1. Kijk in bovenstaand overzicht naar de volgende training, controleer of je die dag kunt.
  2. Geef je op voor de training via ons contactformulier: je ontvangt de locatie en tijd per e-mail.
  3. Neem onze introductiepagina  door: de eerste info heb je op die manier al!
  4. Kom naar onze training en we helpen je verder!

Na de training is er meestal de mogelijkheid tot 'nakaarten': in een gelegenheid met een drankje de oriëntatiekaart met anderen bespreken en zo fouten te verhelpen of verbeteringen te zien.