Klompen
Oriëntatie
Vereniging
Zuid

 

Sportieve en gezellige ledenvergadering

Geschreven door Monica op .

Zaterdag 13 februari vond de jaarlijkse ledenvergadering plaats. De datum was wellicht niet handig – voorjaarsvakantie voor velen – maar al meteen bij het begin van de vergadering beloofde het bestuur beterschap op dit punt.

Eerst de traditionele 'trainersloop', een scoreloop op de kaart en met de posten van 'de avond ervoor'. Deelnemers aan de avond-O die dachten een 'makkie' te hebben, kwamen bedrogen uit, want overdag ziet het er toch héél anders uit. Winnaars werden Ralph bij de mannen en Lieke – op de voet gevolgd door Naomi – bij de dames. Zie ook de verdere uitslag.

Na een smakelijke soep begon de vergadering. Allereerst een terugblik op het jaar 2015: mooie wedstrijden, elke maand een training met gemiddeld meer dan 20 deelnemers, ruimschoots méér nieuwe leden, financiën goed op orde mede dankzij twee drukbezochte wedstrijden. Op vraag van de NOLB sprak de vergadering zijn voorkeur uit om voor de senioren bij NK's leeftijdscategorieën samen te voegen. Voorts werden de Nederlandse Kampioenen 2015 gehuldigd:

winnaars2015

Op de foto ontbreekt Adrie van Opstal, die ook Nederlands Kampioen werd

Vervolgens de winnaar van de Gouden Klomp 2015, Adrie van Opstal die op het nippertje wist te winnen van Olaf:

gk2015

Tot slot werd de winnaar van de Ger Heeskens Wisseltrofee bekend gemaakt: Jan-Gerard van der Toorn voor zijn enorme inzet voor onze vereniging: kaarttekenaar HTC, baanlegger en organisator van de HTC O-run, Gouden Klomp competitie bijhouden, enthousiast aanbrenger van vele nieuwe leden, onderhouden van een eigen weblog waarin de oriëntatiesport op een wel heel aansprekende wijze onder de aandacht van de lezers wordt gebracht. Helaas was JG afwezig, maar na de vergadering gingen alle duimen omhoog voor hem:

ghw2015

En daarna was het nog heel lang heel gezellig, met hamburgers, patat, pintjes, iceteas, cappuccino's, etc. etc. Tot volgend jaar, en dan geen trainersloop, maar een heus clubkampioenschap!