Klompen
Oriëntatie
Vereniging
Zuid

 

Weer volop titels en medailles voor KOVZ bij NK Lang op Berkenheuvel/Dieverzand

Geschreven door Monica op .

De weergoden zaten niet mee, zondag 15 november. 200 km rijden zonder één drup regen, maar bij het binnenrijden van Diever – waar de strijd om de titels op de Lange Afstand werd gestreden – werden de sluizen boven opengezet. Dat mocht de pret niet drukken.

Een prachtige, maar bepaald niet makkelijke! kaart en een spannende baanlegging maakten de lange reis naar het noorden meer dan goed. Voeg daarbij de ambiance; een hele brasserie voor onszelf, koek en zopie tegen democratische prijzen door HOC'93 verzorgd, en onze zondag kon bijna niet meer stuk. HOC'93 bedankt voor alles!
Maar liefst 6 gouden plakken gingen mee terug naar Brabant: Tobias van Opstal (H10), Naomi van Opstal (D12), Roland van Loon (H40), Masja van de Ven (D45), Giel Pardoel (H60) en Mike in 't Groen (H65). Een tweede plaats was er voor Steven Jochems (H50) en Elly van Opstal (D55). Eelco Muller (H40) en Ivan Batchev (H45) verdienden een derde plaats. Allen gefeliciteerd!
Grote verliezers waren Adrie van Opstal (geblesseerd) en Hans de Wit die helaas zijn mooie gouden plak uit 2014 niet wist te prolongeren door een MP (mispunch: een post niet gestempeld, red.).