Klompen
Oriëntatie
Vereniging
Zuid

 

KOVZ wint interclub!

Geschreven door Mike en Monica op .

Het is een jaarlijks terugkerende, felle maar sportieve strijd, tussen de 5 clubs die Nederland rijk is. Ergens in oktober of november treden de verenigingen Argus, Hoc'93, KOVZ, Minor en Olifant op volle sterkte aan om te strijden voor die mooie cup met grote oren: de Interclub Cup.

Zondag 1 november was het weer zo ver. Onder bijna zomerse omstandigheden in de bossen in Wekerom was het te doen. Argus was organisator en had het goed voor elkaar: prachtig terrein, prima kaart, uitdagende baanlegging, kantine met terras voor de broodnodige afterparty. Waarvoor dank, Argus!

interclub pbleyens

KOVZ was sterk vertegenwoordigd. Van heinde en verre waren ze aan komen reizen: Brunssum, Hasselt, Turnhout, Oostham, Antwerpen, Bilzen, St. Jansteen, er werden die zondag héél wat kilometers afgelegd om toch maar van de partij te kunnen zijn. En niet vergeefs, want: KOVZ kwam, zag en overwon!
Ook onze nieuwe leden waren van de partij: Marcel, Maud en Nils Kuipers zetten hun beste beentje voor. Anna Muller volbracht met verve omloop 3. Carla Zwanenberg werd niet onverdienstelijk 3e in haar leeftijdscategorie. Willy Eyraud en zijn aanstaande vrouw Cecile (die voor het eerste een OL kaart in handen kreeg gedrukt, chapeau!) daverden door het bos om toch vooral de nodige puntjes bij elkaar te sprokkelen.
Toppers waren dit keer A3 van Opstal en Roland van Loon: zij brachten elk 4 punten in het laatje. Een eervolle vermelding is er voor Nils Kuipers die maar liefst 3 punten binnen bracht. De grote pechvogel was Jean-Pierre Kellens, die 250 km reed om toch maar mee te kunnen doen, maar met de finishpost in zicht de laatste post straal voorbij liep: NCL dus. Jammer JP, maar toch altijd nog ¼ punt als troost.
Onze helden waren:

interclub groep 2015

Wie welke punten binnenbracht vindt u terug op dit officieuze overzicht, klik erop voor een vergroting:

uitslag interclub 2015