Klompen
Oriëntatie
Vereniging
Zuid

 

En de Interclub cup gaat naar...

Geschreven door Monica op .

Het is gelukt! Van heinde en verre waren de KOVZ-leden gemobiliseerd. Ivan en Patrick werden uit het verre Limburg opgetrommeld, Peter moest uit België gesleurd worden en zelfs Elly met gebroken pols en net uit het ziekenhuis moest aan de bak. En het heeft geholpen. Elk puntje, wat zeg ik, elk kwart puntje heeft geteld en bijgedragen aan de winst.

Op de prachtige kaart Ginkel Zuid, onder bijna zomerse omstandigheden, heeft Argus ons een mooie race voorgeschoteld. Het bos in, de heide op, heuvel op en heuvel af, van oost naar west en van noord naar zuid werden we gejaagd. Om daarna in de gezellige ambiance van het natuurhuis in Ede onder genot van koffie, thee of hete chocola in spanning op het resultaat te wachten. En spannend was het. De organisatie moest rekenen en rekenen, corrigeren ook vanwege een foute post, maar eindelijk kon de prijsuitreiking beginnen. Eerst werden de winnaars van de nationale competitie geëerd. Daarna pas kon het aftellen beginnen. KOVZ was niet 5e, niet 4e, en ook bij nummer 3 viel onze naam niet. Het werd erg spannend, maar toen eenmaal nummer 2 (Argus) bekend werd gemaakt, konden de armen van de KOVZ delegatie omhoog. We hebben 'm (weer). Die mooie cup met grote oren staat één jaar lang in de prijzenkast van een KOVZ'er. Met dank aan Kees Geers voor de prachtige sfeerbeelden en dank aan Mike die precies heeft uitgerekend welke KOVZ'er de punten binnenbracht. En dank aan Argus voor een mooie en gezellige dag oriënteren.

interclub2014 1

Op de foto ontbreken de familie Van Opstal, Olaf, Diana en Ralph, die helaas het feestgewoel voortijdig moesten verlaten wegen andere verplichtingen.

interclub2014 2

De cup ging van hand tot hand. Wat is ie mooi! En wie mag 'm meenemen?

interclub2014 3

Mijke is de gelukkige! Zij mag een jaar lang de cup koesteren en tentoonstellen.

En de punten werden als volgt verdiend:

uitslag interclub 2014