Klompen
Oriëntatie
Vereniging
Zuid

 

NK Middle 2021 geannuleerd

Geschreven door Olaf op .

Vandaag heeft de gemeente waar het NK Middle zou worden behouden, gemeente Bergeijk, definitief heeft besloten de toestemming voor de wedstrijd niet te zullen verlenen. Het NK Middle is daarmee, voor zover dit al mogelijk zou zijn op 23 mei gezien de huidige Coronamaatregelen, komen te vervallen.

NK sprint geannuleerd

Geschreven door Olaf op .

Waar op 30 april nog werd besloten om het NK sprint van 2020 later dit jaar uit te voeren, is nu duidelijk wat de nieuwe datum voor het NK sprint ook niet mogelijk gaat zijn. Op de nieuw geplande datum, 8 november, zal de KOVZ geen NK sprint organiseren conform de nieuwe regels van de overheid vanwege COVID-19.

Interclub weer terug bij de KOVZ

Geschreven door Monica op .

Ja hoor! We hebben 'm weer! Op zondag 3 november wonnen we die prachtige cup met grote oren, ook wel InterclubCup genaamd. Dat kon ook bijna niet anders, want KOVZ was op volle sterkte uitgerukt en aangetreden, 28 man/vrouw maar liefst. Dus eigenlijk was het appeltje/eitje.

Maastricht City Race

Geschreven door Olaf op .

Op 13 oktober organiseert KOVZ haar eerste City Race in Maastricht. Maastricht is een mooie  middeleeuwse stad met veel oude (stads)muren, smalle tussen- en onderdoortjes, oude gebouwen, prachtige parken en veel oude straatjes.Een beetje uit de buurt voor de gemiddelde KOVZ’er, maar het is zeker de moeite waard! Want niet alleen een interessant wedstrijdterrein voor stadsoriëntatie, maar ook ná de wedstrijd is er volop moois te beleven in Maastricht. 

Frank Mensink in memoriam

Geschreven door Monica op .

Op 17 april is totaal onverwacht Frank Mensink overleden. Frank was lid van OLV MINOR en is 74 jaar geworden. Dit plotselinge verlies zal voor zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen tot een groot gemis leiden; ook voor OLV MINOR en voor zijn vele OL-vrienden en bekenden in Nederland is het een groot verlies.

Goedbezochte ALV 2019

Geschreven door Monica op .

Op 23 februari was de dag van de jaarlijkse ledenvergadering. Traditiegetrouw begonnen we met een ALV-loopje van Peter Bleyens, dit keer een scoreloop in het Phillips de Jonghpark.

Midzomerfeest was top!

Geschreven door Imke op .

Wat was het KOVZ-midzomerfeest gisteren leuk!! Veel leden kwamen af op het feest, wat was ontstaan naar idee van Naomi die iets soortgelijks zag in Zweden.

KOVZ succesvol bij NK relay

Geschreven door Monica op .

Zondag 10 juni, onder zomerse, bijna subtropische omstandigheden organiseerde de KOVZ het NK relay op de kaart Zwarte Horst te Luyksgestel.

KOVZ hofleverancier van Interlandpunten

Geschreven door Monica op .

11 maart was het weer de interland die op de kalender stond, dit jaar in Nederland en vlakbij Oss, op de Herperduin: dit jaarlijkse spektakel met de omringende landen werd dit jaar gewonnen door Vlaanderen.