Klompen
Oriëntatie
Vereniging
Zuid

 

Goedbezochte ALV 2019

Written by Monica on .

Op 23 februari was de dag van de jaarlijkse ledenvergadering. Traditiegetrouw begonnen we met een ALV-loopje van Peter Bleyens, dit keer een scoreloop in het Phillips de Jonghpark.

Klokslag 11 uur stoven de lopers alle kanten uit om hun persoonlijke eerste post te vinden en daarna zo veel mogelijk andere posten te scoren door een 'post-it' van het stapeltje te scheuren.

2019 alv kaart klein

De kaart met posten van het Philips de Jongh (klik voor een vergroting)

De gescoorde briefjes werden bij elkaar opgeteld en dat leverde dit resultaat op (klik voor een vergroting):

Ondertussen waren Elly en Tobias druk doende met het voorbereiden van de lunch in het scoutslokaal van de Mowgliwelpen van scouting Johannes Vianney waar we de rest van de dag te gast waren (Dirk van Kaathoven: bedankt!). Na ons tegoed te hebben gedaan aan lekkere broodjes, koffie, thee en chocomel, nam het bestuur plaats achter de tafel en kon de vergadering beginnen.

Adrie opende en memoreerde kort de hoogtepunten van 2018 (goed georganiseerde wedstrijden, MidZomerFeest, en de KOVZ wint het NK Relay) en de ontwikkelingen bij de NOLB (Defensie opent haar terreinen) en bij Orienteering Vlaanderen (nieuwe naam, nieuw bestuur, nieuwe initiatieven en een overstap naar SportIdent binnen 4 jaar). Lieke deed verslag over 2018 (1 afgelaste wedstrijd wegens zwijnen, 4 goedbezochte wedstrijden en veel nieuwe leden) en Lucien leidde ons door de financiën (die zijn gezond).

Vervolgens wijdde Adrie ons in over de doelstellingen 2019: kaarten actualiseren, trainingskaarten ontwikkelen, onze 2-daagse van Brabant op 1 en 2 juni, het mee-organiseren van 2 wedstrijden tijdens de 4 daagse van de Kempen op 17 en 18 augustus, het opzetten van organisatie-teams om wedstrijden in te richten, Olaf en Peter gaan weer hele mooie trainingen op touw zetten en natuurlijk doen we ook nog even onze Lenteloop (19 juni) en de pre-Sylvester (22 december). Op de vragen wie het MidZomerFeest 2019 gaat organiseren en wie de alom gewaardeerde KOVZ-buitenlandstage 2019 of 2020 op poten wil zetten, bleef het angstvallig stil. Deze vragen kunt u binnenkort in uw mailbox verwachten!

2019 alv bestuur

De bestuursleden die bij de ALV aanwezig waren

Adrie van Opstal, Lieke van Opstal en Peter Bleyens werden met algemene stemmen en onder luid applaus herverkozen als bestuurslid. Ondanks deze herverkiezing blijft het bestuur nieuwe bestuursleden van harte verwelkomen! Meld je bij het bestuur als je interesse hebt!

2019 alv wissel

De verraste Masja na uitreiking van de pul door Peter

Vervolgens werd de Ger Heeskens wisseltrofee uitgereikt aan een zeer trouwe helper, baanlegger van de Sylvester en tevens de Florence Nightingale van onze club: Masja van de Ven en werd de Gouden Klomp uitgereikt aan winnaar Ralph Kurt. Vervolgens werden de Nederlands Kampioenen 2018 naar voren gehaald en in 't zonnetje gezet.

2019 alv kampioenen

De kampioenen

Toen hadden we het wel gehad en kon barman Tobias aan het werk om de glazen te vullen. Er werd nog lang en gezellig nagepraat.

2019 alv

 De derde helft!