Klompen
Oriëntatie
Vereniging
Zuid

 

Geslaagde oriëntatieloop voor hardlopers uit regio Eindhoven

Written by Roland on .

Met hulp van KOVZ werd op zondag 4 maart voor hardlopers een oriëntatieloop georganiseerd in Oirschot. Dit ter afsluiting van de Kempische Cross Competitie, een serie van acht crosslopen in de regio Eindhoven.

De organisatie was in handen van Atletiek Oirschot, die hiervoor Roland van Loon had ingeschakeld. Roland ging aan de slag en maakte een mooie nieuwe kaart genaamd "Kemmerbos", bestaande uit de atletiekbaan van Oirschot, tennisbanen, zwembad, camping, scoutingterrein en speelbos "de Kemmer".Het terrein leende zich uitstekend voor een scoreloop, om zo deze hardlopers te laten kennismaken met onze geliefde sport. Voor de jongste jeugd werd een kinderoriëntatieloop georganiseerd.

foto

foto

foto

Hulptroepen van KOVZ werden ingeschakeld voor het inschrijfbureau, posten uitzetten/halen en de kinderoriëntatieloop. En deze helpende handen waren hard nodig, want ruim 100 hardlopers en kinderen gingen afgelopen zondag het bos in met een oriëntatiekaart. Het bos lag er prachtig bij met een laagje sneeuw en een zonnetje dat de ijzige kou van de voorgaande week had verdreven. Er werd volop gezocht naar de 36 posten die in het terrein waren geplaatst. Aan de enthousiaste reacties na afloop te horen mag opgemaakt worden dat het een groot succes was. De flyers van KOVZ en NOLB vonden dan ook gretig aftrek en we zijn benieuwd of we bij de komende trainingen en wedstrijden nog deelnemers gaan terugzien!

foto

foto

foto

Foto's: Ad van Zelst